fredag 24 februari 2012

Dagens Positiva vs Dagens Negativa

Okay vi börjar med dagens positiva. Detta är en bild av dagens Ann Arbor. Det är grått visserligen, men efter alla varningar om snöstorm så fick vi bara ett par cm blötsnö :) Det är positivt!


Dagens negativa är att jag känner mig förbannat deppig i dag. Riktigt jäkla trött och less. Antar att det är okay så länge det inte blir en vana ;) ... så nu ska jag fortsätta vältra mig i mina sorger  :) 

8 kommentarer:

  1. Nämen stackars :/ såna dagar är inte roliga, jag hade en förra veckan och tyckte synd om mig själv en massa. Hoppas du mår bättre snart, kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyckte du synd om dig själv,?;) du som verkar ha så perfekt liv ;) ... Rätt patetiskt att tycka synd om sig själv egentligen, men ibland så väller det bara över. Det blir alltid lite bättre om man lättar på locket ;)

      ... och nu börjar pity partyt gå mot sitt slut I hope ;)
      Kram!

      Radera
    2. Ja jag tyckte synd om mig själv, utan anledning dessutom vilket gör bara känns pinsamt. Även om jag objektivt sett har ett helt ok liv så har jag ändå deppdagar ibland. Det kanske är kroppen som behöver "ladda ur" ibland eller nåt :)

      Radera
    3. Vill bara förtydliga att jag inte tycker att du e patetisk:) Menar att det ofta är rätt löjligt att tycka synd om sig själv längre stunder eftersom det inte leder någon vart ;) Kortare stunder är okay dock :)

      Radera
  2. Alla har vi nog sanna dagar ibland... Tomorrow is a new day! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. I know :) ... och kanske är det behövligt:) Kram!

      Radera