torsdag 1 december 2011

Första Torsdagen i December

I dag har har jag lunchat på stan med Sandra :) Sen åkte vi hem till henne och fikade bort hela eftermiddagen - helt underbart :) ända till det var dags att hämta Erik på jobbet :)

Shit vad skönt det kan vara att bara göra någonting helt annat (än att sitta hemma och plugga och söka jobb.) Bara att oplanerat hitta på något ... och sen tror jag att jag inbillar mig allt för ofta att jag är nöjd med mitt eget sällskap när jag egentligen trivs fantastiskt bra med att umgås :) ... jag har väl lite intalat  mig att inte behöver andra människor så mycket ...?! Men jag ska verkligen bli mer social :)

Jag har också kommit fram till att jag verkligen gillar bloggvärden :) Att läsa andra personers bloggar och att (om man har tur) ha någon som läser ens egen. Det kan verkligen vara väldigt givande! I dag fick jag faktiskt årets uppenbarelse genom att läsa en blogg... trodde inte det kunde påverka mig så mycket. Men tack Jenny där ute i cyberrymden för att du skriver så fantastiskt bra :)
.. och även tack till alla andra vars bloggar  jag läser :)

Nu ska jag träna bort den indiska takeouten vi just intagit ;)

3 kommentarer:

 1. Jag har blivit dålig på att läsa din blogg. Varför vet jag inte egentligen. Den ligger ändå på mina favoriter(hahaha, den kanske borde var någon annanstans?)
  har nu plöjt igenom december, tycker du gör rätt som gör SNYGG egen konst samt egen kvarg utan tillsatser. Vi äter alldeles för mycket tillsatser.
  Hur går det med pluggandet? Jobbigt o lära sig tekninsk engelska. När jag läste ekonomisk historia var allt på engelska.hemskt!! Mycket lättare(och roligare) att läsa en roman
  Ska försöka kolla din blogg snart igen. du är ju ganska underhållande.
  Harriet

  SvaraRadera
 2. Harriet, vad menar du med att den borde ligga någon annanstans!? ;) ... antar att det var en diskret förolämpning :)

  Pluggandet går ju förstås strålande, sååå lärorikt :) Hur 17 kan man läsa ekonomisk historia, är det roligt ? Vad har du använt det till ? :)

  SvaraRadera
 3. Det var en förlämpning.

  ekonomisk historia ingick som delkurs i Historia C.

  Läste att i ditt nyaste inlägg att du anser dig ha stort huvud. Vad utgår du ifrån då? Jag tror det är en felaktig självbild du har
  Här kom det snö igår(inte mycket) och idag regnar det bort.
  Harriet

  SvaraRadera