onsdag 7 december 2011

New hat

Har varit på International Neighbors "discussion group". I dag hade vi "white elephant gift exchange" vilket innebär att man tar med en eller två paket som man vill ge bort. Det ska inte vara nya saker utan sånt man redan har men inte använder. Sen turas man om att ta ett paket tills paketen tar slut, man kan även ta någon annnans öppnade present om man hellre vill det.

Roligt var det i alla fall att träffa alla, och många glada skratt. En hel del av presenterna är skräp, och det är alltid lika roligt när någon försöker hålla god min fast man ingen ens fattar vad det är för något personen fått hahaha :)

Jag snodde till mig en lila mössa som en israelisk tjej gav bort. Hon hade köpt den i Jerusalem men aldrig använt den för att det var för varmt. Sen flyttade hon till Ann Arbor och skulle promt ha med sig den. När vintern sen kom insåg hon att hon inte alls passade i mössan och använde den inte hahaha. Men jag gillar mössor, jag har ganska stort och runt huvud, och av någon anledning så gör det sig hyfsat i mössor :)  Välgörande var det att träffa folk i alla fall. fattar inte hur jag resonerar ibland när jag får för mig att det är bäst att bara sitta hemma ock söka jobb och plugga.Det slutar ändå oftast till slut att jag bara blir deppig och omotiverad av att sitta inne !! Lika bra att inse det en gång för alla :) ... någonstans måste man ju hämta glädjen och motivationen  :)

6 kommentarer:

 1. Jag har stort och fyrkantigt huvud och passar inte alls i mössor tyvärr. Möjligtvis cowboyhatt men det kan man ju inte gå runt med ;) Fin mössa du fick tag på!

  SvaraRadera
 2. Cowboyhat är snyggt, men kanske inte så värmande i ett kyligt Michigan ;) Haha, du får flytta till södern ;)

  ... eller så kan du sy en cowboyhatt i fleece ;)

  SvaraRadera
 3. Den där mössan skulle du haft när du satt i ditt lila kök i Västland och eldade kalla vinterdagar

  SvaraRadera
 4. haha ;) Vill inte göra dig besviken Maud, men det var sällan så kallt så jag behövde ha mössa inomhus, och dessutom var köket inte så litet ;) Men mössor sitter alltid bra :) ... och lite mysig är det att elda, här har vi en gaspanna som LÅTER väldigt mycket. Och inte luktar det lika gott som det gör med ved.

  Men ack så skönt att inte behöva hålla på med ved :) När jag bodde i Västland var jag sååå otränad. Och fick världens träningsvärk så fort jag tog i en vedpinne :) Jag var tio kg lättare också, och min frukost bestod av en kopp te, en kopp kaffe och två cig hahahaha :) Och så gick jag alltid ner och rökte i den äckliga källaren ;) ... det var tider det ;)

  SvaraRadera
 5. Jag sa inte lilla utan lila

  SvaraRadera
 6. Ahhh, vad trög jag är ;) .. tänkte inte på att jag tapetserat köket lila i Västland hahaha, nu fattar jag, det hade matchat! :)

  SvaraRadera