fredag 6 april 2012

Vad gör man i USA på en Långfredag ....

Man tar bilen - vad annars ;) och åker ut och handlar så klart. Har varit kass på att veckohandla och planera mat sista tiden. Blir att jag småhandlar hela tiden vilket är tidskrävande ;) 

Såg just Nadjas kommentar om att hon lyckats hitta sill och gravad lax på Hawaii, så jag borde hitta det i Ann Arbor också :) Hahaha, ja det borde nog gå ;) Men är för lat för att leta - eller ja, kanske gör ett sista ryck innan jag hämtar Erik och kollar. Har planerat ribs till i morgon - finns det något godare ;) mmm. Och gissa vad det blir för mat i kväll ? Den som gissar rätt får ett fint pris hahaha ; )  


... efter mathandlingen åkte jag vidare. Vi behöver desperat köpa nya tallrikar och skålar. Inte nog med att de vi har (IKEA) är totalt repiga och fula så släpper den svarta färgen som är under det glaserade vita. Och frågan är hur hälsosamt det är att få i sig? Hittade inga snygga tallrikar :( Jag vill ha det nätta och söta och billiga - men det mesta är så stort och klumpigt här - eller för dyrt ;) 


Ser ni himlen? Den perfekta blåa nyansen! Vi har helt fantastiskt underbart vårväder här!


Så himla underbart! Life is good :) Allt börjar slå ut och blomma - Våren är verkligen här (efter en kort släng av sommar)                           ... Glad Påsk på er alla i cyberrymden !!! 

10 kommentarer:

  1. Glad påsk på er! :)
    (Kan tillägga att vi också testade att köpa tallrikar från IKEA som var helt värdelösa..)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detsamma!Ikeaär bra på mycket, men inte allt!

      Radera
  2. Det finns både sill och gravad lax på Whole Foods! I alla fall här i WB :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ahhh, bra tips, handlar så sällan där - Trader Joe är billigare ;)

      Radera
  3. Visst är det härligt när solen tittar fram! Man blir så lycklig!! Här i SF kan man ju nästan bli bortskämd med vädret men vi blir ändå lyckliga som små barn när solen skiner :) Glad påsk till er!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. I know, San Francisco är perfekt ;) och kanske ännu mer några mil söder ut där det är lite varmare och mindre disigt :) Sol är underbart!

      Radera
  4. Glad påsk! Life is good :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Livet är alltid extra bra när det är solsken, så är det bara :)

      Radera
  5. Åh vad avundsjuk jag blir på ert väder! Ser helt underbart ut! Glad påsk! :)

    SvaraRadera